Руки геть вiд мови

Любовь Музыка
Рідну нашу мову-
Не ганьбіть, засланці.
Не знущайтесь з неї-
Безграмотні поганці!

Не торкайтесь мови-
Ви її не знаєте.
Потвори політичні,
З вогнищем ви граєте!

Українська мова-
Співуча, звучить гарно!
Владним нині, неукам
Пояснювати марно!

Гидотні потвори
Навчають, як жити,
Як нам розмовляти
І кого любити!

Рідну нашу мову
Вам не згвалтувати,
Бо її  ми любимо,
А нас вам- не здолати!
                2019р.