Cherchez la femme

Алина Мозжерина
В моїх долонях сховані твої цілунки,
ті, що в моменти ніжності даруєш.
Прозорі почуття - найвищого ґатунку.
Поклик душі й на відстані відчуєш.

Обіймеш думкою про нас посеред ночі,
та безкінечність згадкою лунає.
І щось там місяць невдоволено бурмоче,
тим самим про кохану нагадає.

Вранці трояндою розквітне
наш світанок.
І без зупинок мчатимуть хвилини...
Танок з цілунків ніжних.Соло обіцянок.
"Cherchez la femme" - поміж рядків десь лине.