ИМ СА ТАРС

Билал Адилов
             
Белки  вун  йифериз  гъетер гьисабиз,
Фикириз аматIа ахвар атIана,
Амма геж я  гила, рикIерал хкиз,
Азабар чIугунар, гьижран кьатIана…
 
Мурадрин алемдин ракIарар кIевна,-
Гила  чIалахъ туш зун   ичIивилерихъ.
Девирдин гатунар   кьисмет хьиз хевна,
Мад  цIигел хъжедач   зун а вилерихъ.
 
Амукьай  хиялар кIватIна за вири
Тунва чара  кIвале, тIапIар агална…
Иливиз жезвач хьи  завай са тахсир,-               
Жува жув алцурун  вахъ яб акална.
 
Гила за уьмуьрда  валай яргъара,
РикIи лап гъалапIрай  ругьдик къал кутаз,
Умудар рекьида - амани чара?
Ви тIварни къадач  мад -тарс хьана  им заз…