Нав що?

Николай Хижняк 2
Навіщо ти мені так розцарапала душу,
Просто скажи, навіщо?
Погралася? Добре ти було?
То можна тепер піти, чи не так?
Тільки мені де подітися, скажи-но?
Знаєш, хотілося їсти скло,
А потім дуже хотілось напитися. Тоді .
А зараз. Хочу лише одно –
Залишити місто назавши,
Бо більше не можу на нього дивитись я.