На смерть Кирилла Тлявова

Поэт Закарпатья Василий Галас
На смерть Кирилла Тлявова
5-ти лет, убитого пьяными
полицаями 1 июня 2019 года
в Переясляве-Хмельницком
возле Киева.

Американський коп –
американська суть.
У яву нам вожді
нахрапом це несуть.
Від п’яної нудги
під Києвом свиня
у чорному вбранні
стріляла навмання.
І голову отак
прошило малюку.
Хто бачив – рятував.
Послали по швидку…
Невпинна за життя
точилась боротьба.
Та куля – смерть, а смерть
поступиться хіба…

Ведмедик у сльозах.
Вже їх нема коту.
Не в змозі я батьків
сповісти гіркоту
По савану свічки.
Труну он піднесуть.
Убивча для Слов'ян -
американська суть!..

Червень 2019