I знову улюбленi маки...

Надежда Коротя
І знову улюблені маки,
Вони мені дуже любі,
І часточку маків із поля
Я завжди очима голублю.

Весною вони розквітають,
Червоні пелюстки шепочуть,
Від неба, від вітру, від сонця
Привіт передати всім хочуть.

Колише їх вітер із ранку
Під вікнами, біля рідного дому.
І серце, і душу хвилює
Ота вся краса, що червона.

Голівки вони всі схиляють,
Пишаються тою красою,
І знову стають горделиво
Під небом, над полем, душою...

26.05.2019
Н.Коротя