А на межi

Марина Степанская
А на межі між травнем і безхмарним червнем -
Бентежне лип шаленство невичерпне,
Зростання і дорослішання дня.

Між вереснем й засмаглим босим серпнем -
Дитинство сонцеоке й невичерпне
Щемливе щастя. Безпечальний вік!

Між листопадом й чорно-білим груднем -
Німе кіно про місто велелюдне.
Років, скорбот і щастя пів горня.

Там, де межа між березнем і лютим -
Капіж і скипні. І часи спокути.
Зростання душ. Гріхам й учинкам лік.