Щастливите ни мигове

Петр Пенчев
Безмълвните клавиши на рояла се събудиха
под ласките на твоите нежни пръсти.
Прозвуча във тишината музиката като чудо -
на композитора големият талант възкръсна.

За душата няма по-прекрасно утешение
такива пръсти по гърба ти да се плъзнат.
Щастливите ни мигове да бъдат споделени
преди да стигнем до преклонна възраст.

13.10.2017 г.
3754 Б.Алекс.
Петър Пенчев