З пiд ребра

Олег Куприенко
Жінка народжує, жінка любить своє дитя.
Чоловік чекає повернення свого ребра до злиття.
Він за власне хапається, часто собі на біду,
Бо кожному треба ігрища в одинокім саду.

І кожен хоче напитися, заїсти оту пустоту,
Позапихати якісь досконалості, у долю оту.
Залицяння пані подобаються, коли з під ребра,
А ще коли поміж ноги він діву побрав.

Він дивиться в її очі, вона шукає пейзаж,
Ти візьми їхню пристрасть, окремо заваж.
Кожен як може по своєму тамує спрагу свою,
Адам обирає Єву,
Єва обирає змію.

#ОлегКупрієнко (с) 01.08.2018р.