невже я став таким

Саша Лисица
Невже я став таким,
яким боявся стати?
Проживши Навпаки
все раптово втратив.

На моїх руках
все ще грає сонце.

Я тебе шукав.
Тепер ми незнайомці.

Я тримаю ніж.
В очікуванні
страти.

Наступила ніч.
Я все раптово
втратив.

4 червня 2019 рік