Сон-2019

Дмитрий Погребняк 555
Вночі втомившись ми засинаємо
ми опиняємося на іншому просторі
в долину своїх мрій пирнаємо
бо в нас бажань набігло ціле море...
Вночі втомившись ми засинаємо
потім з душею в емоціях купаємося
а може від реального життя тікаємо
за щастя вигадки туманного хапаємося...
Вночі втомившись ми засинаємо
і хочемо відповідь на запитання знайти
як тільки в нетрях чар кохання відшукаємо
нам треба прокидатися та на роботу йти...