Дочакай

Петр Пенчев
Дочакай залеза както звездите го чакат,
за да потънем отново в нежни обятия.
Да ти докажа, че още съм любопитен -
на засъхнали сълзи вкуса да опитам.

Дочакай съкровените желания да ти изпълня -
искри любовни да прескачат като мълнии.
Да се радваме на сенки от горящите свещи,
които ще оставят спомен за целувките горещи.

Дочакай чувствата препълнени с вълнения...
После ще очакваме със тебе продължение...

30.12.2017 г.
3906 Б.Алекс.
Петър Пенчев