Хатинка

Ева Сокол 2
Маленька хатинка,- мій власний едем,
де зло не шугає, неначе шуліка,
де метри маленькі, а щастя - велике,
і затишок - не відшукаєш ніде!

В хатинці завжди буде літечка шмат
і спокій небесний, і сонечка ласка,
для серця тривожного лагідна казка,
як ліки цілющі від горісних втрат.
 
І як би не хмарились дні за вікном,
в хатинці на диво прекрасна погода...
то щирій душі від Творця нагорода,-
засну - вірний янгол укриє крилом.