Уявним героям - Imaginare Helden

Игвас Савельев
 Ігвасу Савельєв

18+
Нам дівчинку не обмішуріть,
уявивши себе в атаці,
героями (Imaginare Helden),
нащадками ТИХ, що не лизали
зади володарів Європи ...

Але, схаменувшись, честь
продав Никитке, Ленечка,
Міхашке і ЕБН, іншим
какашкам ...

А, обмінявши наш Рубль Радянський
на долар, Евріка і УЕ,
ми збираємося в рай в'їхати
нема на своєму - на їх @уе.

«Закохалися?» - запитують нас ...
-Ні ризику! .. Тільки рай не наш.
«Згодна я і в курені,
але, щоб натура ... Не в УЕ! »

Ігвасу Савельєв 05.06.2019 3:38


© Copyright: Ігвасу Савельєв, 2019
Свидетельство о публикации №219060500158


© Copyright: Игвас Савельев, 2019