Доня засвiтила в серцi Спокiй

Катерина Жебровська
Доня засвітила в серці Спокій…
Впевненість розлита у єстві…
Відчуття тремтливі і високі…
Мама й доня… Праведність Землі…

Доня засвітила в серці Тишу…
Внутрішнє висвячує Красу…
Сходження у Чистоту Горішню…
Мама й доня… Праведність Вогню…

Доня засвітила в серці Вдячність…
Сонцем напуває Глибина…
Кожен погляд – тепла однозначність…
Мама й доня… Праведність-Вода…

Доня засвітила в серці Радість…
Сльози й сміх єднаються в Знаття…
Квітне відчування молитвами…
Мама й доня… Праведна Душа…

Доня засвітила в серці Свято…
Вічність… Мить… Відкриті Небеса…
Со-Творяти Світ-Любов не складно…
Мама й доня… Праведність-Життя…

04.06.2019