Р дна сторононька

Владимир Чиж 3
Матінко чарівна, рідна сторононька,
Я в тебе закоханий, серденько моє!
Доле моя люба, моя рідна ненька!
І в тобі світанок, щастя настає.

Доле моя люба, ти – моя країна,
Я тобі бажаю світлого Життя,
Матінко чарівна, рідна сторононька,
Ти – моя велика, ти – Любов моя!

Земле моя люба – в тобі світ і сонце,
Промінь запалає – серденько тремтить!
Посміхнеться вранці, гляне у віконце,
Квіткою яскравою світло Душ горить.

Матінко чарівна, Доле моя люба!
Світ очей палає, серденько моє!
Край мій розквітає – тут Душа співає!
Тут Душа співає – щастя настає!