Чому

Алёна Влюблённая
Чому птахи завжди летять на південь?
Чому те серце, що кохає, винне в тому?
Чому чужа людина без прохання лізе в іншу душу?
І почуття безжально чобітьми своїми топче...
Чому людина сміє с почуттями бавитися ніби с дзигой?
І ніби серце інше, що кохає, їй належить...
І ніби то її, і крапка, власність:
Захоче - бавитися буде вічно,
А схоче ....навіть пошматує


Чому птахи завжди летять на південь?
Чому питань без відповідей так багато...?

—————————-
Посвящается Насте...
Её не стало....02.06.2019