Асоцiативне

Фиолетта
Здичавіли собаки з імейлів і стали бродячими,
А поштар з яхо ком і хотмейлу не носить листів,
Смайли всі перестали сміятись і стали незрячими,
Залишився закиданий віршами плазмовий стіл.

Евтаназію вчинять, довенно, не боляче, крапельно,
То лягай собі навзнак, дивись на квадратне вікно,
Сни присипані на ніч по тричі, дозовано, попелом,
Ну, а поки зіграй із ургентним ще раз в доміно.

Оця мушля-труна з шумом моря, якогось не теплого...
Каву подано обраним , - свідчили ж справжність ікон,
Напис в рамці рекламній на стінах будинку з емблемою:
«Хірургічно вшиваєм у душі тривкий силікон.»