Мы тутка з Дид Морозкай

Васыль Брыль-Кобзар
Аж пляшм у танын бавм

Вечерняя прогулка
Тут гондычкы ш у нас.
А шо шэ послі уvінка.
Ны сіно vа згрыбаць.

Бо но во гындэ чукчыj
Ведь мозна прывлекать,
Которы пыво глушать
Да vлуктять водку с мяск.

Ну, да і шо там вкушать
Яку траву с смытанк.
Пры цыбаху j огурчыц
Да білому хлібань.

Ведь Ёгы в Агні ныц шэ
Ны розобралысь пак.
І моvна навыть вvыты
Шэ j кофеjку всекда.

Актівныj образ vызні.
О! Это vэ ля нас!
Колы аvны у тіску
Ліш 100 на 60.

І пырыд сном, дывы но,
Провітруваj всі хат.
Бо j комарів ны выдно
В Пілсудского у спальнь.

А мы шэ ексь знялы вам
125 пеjзаvк.
Бо сіно покосымшыс
І в матра, і в Кота v.