Радiсть на пташиному крилi

Клавдия Дмитрив
Мальви під вікном  ,а край воріт -  калина,
Барвінок  простелився по землі.
Це все – моя прекрасна  Україна…
На хаті оселились журавлі.

Верба і чорнобривці, й рута – м’ята,
Пшеничний колос , наче сонце золоте,
Під  стріхою стара батьківська хата…
Це все  - Вкраїна, рідне і святе.

Куди не глянь – хатинки чепурненькі,
Церковця височіє у селі.
Ці всі місця до болю є рідненькі.
Це радість на пташиному крилі.

Криниця із холодною водою
І трави в діамантовій росі.
Люблю за це  Вкраїну  рідну свою,
Душею я купаюсь в цій  красі.

Ріка і  ліс, долина й чисте  поле,
Смереки і ялини у  смолі.
Тобі я вдячна , люба  моя  доле,
Що я зростала  у такім селі.

05.06.2019 р.