***

Андрей Шевчук 3
Вже ніч пішла у небуття,
Прийшов сільський, буденний ранок.
Хай буде радісним життя,
Не згасне, друзі, хай світанок.
Наснаги хай Господь дає,
Нехай любов Свою дарує.
Її сповна у Нього є.
Так хай і в нас вона вирує.
Хай будуть щирі почуття
І як-найменше забаганок.
Вже ніч пішла у небуття.
Прийшов сільський, буденний ранок.

            4 червня 2019 року.