Про 75 процентiв

Поэт Закарпатья Василий Галас
Знов оті проценти
в голові стоять.
Люду надурили
сім десятків п’ять...
Повелись Вакули
і Солохи, грець.
Ні щоб розірвати
чортів папірець…
Пізно. Волохаті -
на усіх щаблях.
А Вакули мертві
засівають шлях.
І дарма чекати
глузду від Солох.
Нам дітей і квіти
б’є чортополох.
Знов оті проценти –
каменюки вслід.
Глупо ми вчинили
як було не слід.
Хитрі – волохаті.
Ми – то так… Просте.
...Вже і на долонях
шерсть у них росте.

Червень 2019