Вiйна

Лысенко Евгений Дмитриевич
Хоробрий, сильний та безстрашний,
за правду він тримає меч.
За що хто знає ці страждання,
війна людей не знає меж.
І гинуть душі тисячами,
за того у кого її нема.
Настане час, мабуть, не з нами.
Не буде знать земля більш зла.