Ластiвка

Ярослав Дульцев 2
  Elena Niznakhina   

"Ластівка"

Якщо її побачиш де ін де,
не милуватись нею неможливо.
Щебече Ластівка, порха, життя іде.
Життя для нєї, і яскраве, і важливе.

Щаслива навіть тим, що вона є.
Ластівка знає все це неодмінно.
І вже безцінна тим, що вона Є!!!
Життю свому радіє безупинно.

Ця Ластівка граційна і легка.
Вона щебече досить ємоційно.
І пригорнути тягнеться рука,
і хочеш захищать її постійно.

І зовні, і всередині струнка,
та витончена - це її Єство.
Але і дати може копняка,
щоби в польоті оцінив його )))

P.S.
Elena Niznakhina, ціную тебе,
і за кожен "копняк" найбільше :-)

7.06.19.    Ярослав Дульцев