Йорэк серен сакла йорэгендэ

Динара Мухамаева
Йорэк серен сакла йорэгендэ.

Динара Мухамаева - Шакирова

Йорэк серен сакла йорэгендэ,
Чит - ятларга аны курсэтмэ.
Яндырса да отеп койдереп,
Ялкыннарын читкэ урлэтмэ.

Кунеллэргэ язлар сою бирэ,
Алып булмый аны йорэктэн.
Кеше саен сойлэп союен,
Бар галэмгэ эйтеп йоресэн.

Гашыйкларнын уртак сере ул,
Кирэк аны саклый белергэ.
Мэхэббэттэ тугры булсан гына,
Утеп керэ хэрчак бэгырьгэ.