Аккан судай гомер уза...

Динара Мухамаева
Аккан судай гомер уза...

Динара Мухамаева - Шакирова

Ага сулар, ага сулар,
Ага сулар чиксез юллары.
Оям - ишэм, оям - ишэм,
Башкаемнын бетмэс уйлары.

Борма, борма ага сулар,
Кага, кага бэрелеп ярларга.
Иллэребез, коннэребез тыныч булсын,
Имин яшэргэ язсын балаларга.

Ага сулар, ага сулар,
Аккан су кире кайтмый.
Аккан судай гомер уза,
Тик яшьлек кабатланмый.