Яратмасан эйдэ, яратма!

Динара Мухамаева
Яратмасан эйдэ, яратма!

Динара Мухамаева - Шакирова

Яратмасан эйдэ, яратма,
Кунеллэрдэ яра уятма.
Кунеллэр бит китек, яралы,
Тозэтеплэр буламы аны?!
Тозэтеплэр буламы аны?!

Яратмасан эйдэ, яратма,
Йорэк белэн бер ук шаярма.
Шаярунын булыр бер чиге,
Союлэрнен уяныр шиге...
Союлэрнен уяныр шиге...

Яратмасан эйдэ, яратма,
Бер тозэлер йорэк ярасы.
Бик авырдан булса да,
Мина алга барасы...
Мина алга барасы...