Не допусти

Клавдия Дмитрив
Знову дощ  і знову сильна  злива.
За що нам , Господи , ця кара ?Ти скажи.
Пропала , Боже, вже вся  хлібна  нива.
Від потопу й біди нас вбережи.

Знову негода з градом і  дощами,
«Барани» по дорозі , мов в ріці.
То зглянься , Господи ,над своїми рабами,
Природа  й ми – у  твоїй  лиш  руці.

Не  допусти загибелі усього,
Не знищуй ,Боже , ти  людські  хати.
Не всі ж , бо,йдуть до дому ,Боже , твого…
Нас грішних , Господи , за це усе прости.

Зглянься , Милосердний , над народом,
Всіх грішників  до  себе наверни.
Бушувать не  дай  страшним тим  водам,
Від пропасті нас , Боже , сохрани.

Благаю , Боже, зглянься  ти над  нами,
Негоду  від  народу  відверни.
Закрий, Всевишній, тим негодам  брами,
Не  допусти  владіння  сатани.

06.06.2019  р.