***

Вера Деревьянко
завмира душа від скуки непотрібні їй ці муки...
щастячка вона бажає ...
і до сих пір його шукає...

я стара уже бабуся
та вірю щастячко знайду

ПОКОХАЮ І
ВЛЮБЛЮСЯ ...
з любовью я не пропаду

перед смертю НАСЛАДЮСЯ...
аж тоді в той світ піду...