***

Вера Деревьянко
слава Богу відпустило
 те що душу горем рило
 від якого в душі нило...
немогла я жить красиво...
знову я живу щасливо...
щастя душу оповило...
хто то був
і хто то є
хто змінив життя моє...
в морі чорному купаюся життям знову наслаждаюся...