Де сонце вста з колиски

Клавдия Дмитрив
Де сонце встає із колиски,
Де ріка невгамонно шумить,
Де чути спів сойки і  плиски…
Як цей край у  душі не  любить?

Де буки шумлять в верховітті,
І смереки стрункі , мов свічки,
Гори любов’ю сповиті…
Як про це не писати книжки?

Де корови пасуться у  лузі,
А під  дуктою смажать шашлик.
Серце кожного є за цим в  тузі,
Хто до цього ще змалечку звик.

Де ватри грибів  розляглися,
І ягоди  різні ростуть,
До цієї краси  придивися…
Про це спогади вічно живуть.

06.06.2019 р.