Посвящение

Татьяна Кисс
;;
            ;;;;;

;;;;;;;;;;
;;;;;;
;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;
;;;
;;;;;;
;;;;;;;;;
;;;;;—
;;;;
;;;;;;
;;;;;;;;;—
;;;;;;
;;;;;
;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;
;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;—
;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;
;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;—;;;;;
;;;;;;—;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;
;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;