Зун хуьруьн руш я

Гулья Мисриханова
 Лезгинка я зи кьуьл
П/узаррик хъуьруьн
Къилихарни хъуьтуьл
Руш я зу хуьруьн.

Зун хуьруьн руш я
Намус гъейрат гвай
Мани лугьун хуш я
Хесет я зак квай.

Тирвиляй хуьруьн руш
Чида заз гуз наз.
Муьт/уьгъарда таб туш
Дуьньяни за заз.

Жагъайла заз зи тай
К/вални -югъ кутаз
Хзан са чешне гвай
Туьк/уьрда жуваз.

Зун хуьруьн руш я
Мурадар авай
Дидевал заз хуш я
Бахтарни галай.

Зун хуьруьн свас я
Рик/ я асландин
Къадир авай кас я
Хайи Ватандин!