пальцi-птицi

Лариса Калинина-Харламова
Пальці, наче птиці,
Крила розгорнули.
Їм чомусь не спиться,
Бігають по струнах.
Пальці-чарівниці,
Мов вода з криниці...
Майстер напуває звуки скерцо серцем.
 
Приспів:
Ах, як віртуозно!
Він на скипці грає!
Крізь життєву прозу
Музика лунає.
Танго для любові
Вдвох вони танцюють.
Янголи їх манною з небес цілують.

Скрипка то сміється,
То, неначе, плаче,
Ледь торкнувшись серця,
Геть жене невдачу.
То грозою гримне,
Спалахнув вулканом,
То шепне інтимно
Голосом "піано".
 Приспів:
Ах, як віртуозно...

Свято у любові!
Є одна ще пара.
Музика чудова
Розігнала хмари.
Двоє так чутливо
Видихають дивні
Колоритні звуки в чарівні мотиви.

Приспів:
09:27
08.06.19