Тому що

Юка Санна
Тому що їй подобається це –
Ховати крила, жити, наче люди,
Кохати ніжно, вірно, без прелюдій,
Цілуючи усміхнене лице…

Тому що їй подобається це –
Коли асфальт гарячий, дощ – холодний,
Тугі краплини плескають під ноги,
Засмагу орошаючи тихцем...

Тому що їй подобається це –
Коли світанок пахне, наче кава,
Коли серйозно і коли забава,
Бо так воно придумано творцем...

Тому що їй подобається це –
З небес на землю і з землі у небо,
Таке вечірнє і таке вишневе,
Тому що їй подобається це…