Канаты каерылган кубэлэк

Марат Айбаш
Бакчадагы големэ килеп кунды
Канаты каерылган кубэлэк.
Балачагым гуя исемэ тоште,
Уйный идек hэрчак бергэлэп.

Кушымта:
Нилэр булды сина, кубэлэгем,
Жил-давыллар эллэ тидеме?
Еллар аша керсез балачактан
Бер курешер очен килденме?

Оча иден иркен болыннарда,
Голдэн-голгэ кунып, шатланып.
Балачактан килгэн кунакмы син?
Шулай ахры, алдым чак танып.

Кушымта:

Кубэлэклэр гомере бигрэк кыска,
hичьюгы бер айлап тугел лэ.
Гомеремнен бер елын да сина
Момкинлегем юк бит бирергэ.

Кушымта:

(9.06.2019)