Печаль

Татьяна Лисненко
                Печаль

Чомусь так терпко плачеться душі,
Лягає туга маревом на плечі.
Дарма, що зацвітають спориші,
І в гніздах  чути клацання лелечі.

Дарма, що пшінка золотом цвіте,
І  скоро буз розіллється лілово.
Весна вірветься  в душу, а проте
Так хочеться почути мами слово…

Її сьогодні нам не вистача,
Хоч чути голос в ніч її чудесний.
Тому тривожно блимає свіча,
І пам’ять  вимальовують нам весни…

Два роки збігло…Швидко, як вода
Біжить весною поміж берегами.
Моя ж душа щомиті вигляда,
Надіється побачить образ мами…