Часу плин

Татьяна Лисненко
               Часу плин

Уже півчервня літо надкусило,
Летять години, місяці й роки…
І як би стишить хід ми не просили,
То ще скоріше крутяться стрілки.

А там – півліта… Яблука, порічки,
Оближе серпень пепинку в саду.
Посохнуть трави в лузі,біля річки, -
І в  осінь  я   замріяно  зайду…

А зараз червень квіти розсипає
По теплій рідній росяній землі,
Усе в красі шовковій потопає, -
Дрімає  день  у  сонячнім брилі.

І все літує, ніжиться і квітне,
Яка ж пора медова ця, свята!
Земля любов’ю й квітами вагітна,
І  світ її по-справжньому віта.

Ось тільки час спішить несамовито,
І  хто  йому  підкручує  ходУ?
Антонівку вже лиже соковиту
Серпневий вітер жадно у саду…
***