Dziekuje, przepraszam i prosze. - wersja nr2

Татьяна Прит
Dziekuje Ci , kochany Boze,
Za moje zycie te, ktore mam.
Za Twoja milosc by tworzyc,
Za ludzi wspanialych, co znam

DZIEKUJE , PRZEPRASZAM I PROSZE
ODNALEZC  SWE MIEJSCE NA ZIEMI,
BY PLYWAC RADOSNIE W TWYM MORZU,
CO DA;ES NAM WSZYSTKIM W ZBAWIENIU.
 
Przepraszam, gdy nie pojmuje
Twych nauk codziennego dnia,
Gdy bywam zraniony i zaluje,
Nieufnosc w mym sercu wciaz trwa.

DZIEKUJE , PRZEPRASZAM I PROSZE
ODNALEZC  SWE MIEJSCE NA ZIEMI,
BY PLYWAC RADOSNIE W TWYM MORZU,
CO DALES NAM WSZYSTKIM W ZBAWIENIU.


Wiec prosze Cie, mily Boze.
O sile i milosc co dnia.
O madrosc, co zyje w Tobie,
By moc odrozniac dobro od zla.

DZIEKUJE , PRZEPRASZAM I PROSZ;
ODNALEZC  SWE MIEJSCE NA ZIEMI,
BY PLYWAC RADOSNIE W TWYM MORZU,
CO DALES NAM WSZYSTKIM W ZBAWIENIU.


TAT 12.05.2019