czy zycie polega na tym, zeby ranic?

Татьяна Прит
Czy zycie polega
Na tym, zeby ranic,
Kiedy jestes szczery?
Czy sprawia przyjemnosc,
Jak wrazliwosc krwawi,
Gdy wolasz o pomoc w przestrzeni?
Czy przyjazn polega
Na tym, zeby klamac,
Gdy rece  w dol opuszczone?
Czy walka o lepszy byt
Ma jakis sens,
Kiedy dusza upokorzona…

TAT 10.02.2019 ( 15.43)