Земне i небесне

Олександр Мачула
На цвинтарі щебечуть солов`ї…
Звучить оркестр із самого світання.
Виконують прелюдії свої
вони у царстві тіней… про кохання!
Співають оди радості життю,
здавалося б, у недоречнім місці.
Як гімн святий вселенському злиттю
всіх душ, що відлетіли в небо чисте,
душі і тіла де нема війни,
гармонії найвищій у природі…
На цвинтарі виспівують вони
свій гімн святий – любові і свободі!