Обiцянки ранiшнього саду

Владимир Шеврон
Обіцянки ранішнього саду
маячать рідко, лиш коли
радіо-Промінь голоси
співають і чути акомпанемент кобзи

Києве мій, твій хрещений –
то Хрещатик
історіями ефір гудить та не в тому річ,
коли по телевізору психоделічний Надобраніч

Коли малим чуєш чар його,
казкового й таємного – дитинства свого
то ловиш кожної емоції звук:
криків, битих тарілок і меблів стук.

2015-01-25