В кришталево - смарагдовi роси

Алиса Маноджава
В кришталево-смарагдові роси,
Коли зiрки зустрінуться з зорями,
Опусти свої русиї коси,
Що заплетені стрічками-долями.

І зненацька вітрами розплетені,
Розіллються по плечах струмочками.
І пісні, з мови трав переведені,
Заспівають на листях дзвіночками.

Коли ранок зігріє проміннями,
Заспіває пташиними хорами,
Полетиш в небо білими кіннями,
Вони хмарками стануть , узорами...

                03.2019 В-ця