Вересень

Перевесло
Вже впали тумани на шовкові трави.
На квіти чарівні, на перші отави.
І в сонці ранковім відбилися роси.
У барвах ясних засіяли покоси.

Це вересня подих торкнувся зорі.
В однім поцілунку з'єднавши природу.
І співом пташинним десь там у горі
Красі наземній воздає свою оду!
 
10.06.1019р.