Не дiвчiна а zirka-5

Дмитрий Погребняк 555
Якщо з тобою ми б помінялися місцями
ти б зрозуміла чим дихає моя любов
і як під ковдрою зігрілася моїми почуттями
адже казав тобі я правду нічого не молов...
Якщо з тобою ми б помінялися місцями
ти б вирушила в подорож у моє натхнення
знайдеш там міст довіри поміж озерцями
і ніжность відчувая викупаєшся у одкровенні...
Якщо з тобою ми б помінялися місцями
в мені б побачила свою дзеркальну половину
тільки з тобою тому доля з'єднує серцями
і натякає ненав'язливо душа що ти моя дружина...