Зв язок столiть

Виктория 75
Приліг на землю килимок:
Зібрав докупи барви світу.
Зеленим  значиться зв’язок:
Об’єднує яскраві квіти!

Ромашки білі, нагідки
Втішають ніжною красою.
Волошок сині пелюстки
Ранковою блищать росою. 

Свої найкращі здобуття
Весна, із щедрістю,  до літа
Передає у майбуття,
Можливість щоб була радіти! 

З  Небес всміхається  блакить:
Милуємось погожим ранком,
А час невпинно так летить:
Рушати треба до сніданку!

…В мереживі, чудовий світ:
Зв’язок невидимий століть.

10.06.2019