Яка ти?

Светлана Джежер
Така чарівна і велична,
Завжди загадкова і все-таки звична,
Гарненька, цікава, прекрасна,
Щаслива, а інколи нещасна.
Для когось єдина, жадана,
Хвилююча, ніжна, кохана,
Бажана і томляча.
Замріяна, тиха, барвиста,
Рум’яна, весела і чиста.
Буває відверта, буває таємна,
Мовчазна, кмітлива і чемна.
Розумна, смілива, надійна,
Чесна, турботлива, вірна.
Принцеса, царівна, мадонна,
В любові і ніжності – вічна, бездонна.