Хочу в небо

Анастасия Тенжала
А ви також літаєте у снах?
У просторі між небом і землею,
Ширяєте в повітрі, наче птах?
Де дихається вільно і душею
Неначе відпочинок відшукав...
;
А потім, як прокинешся зі сну
Не хочеться на землю повертатись,
І думаєш: "Навіщо я проснувсь?
Хоч трохи ще б у небі політати..."
;
Бо в небі я нічого не боюсь,
Бо в небі вже немає хвилювання,
Як хочеться до Тебе, мій Ісус,
Чи довго ще? Втомилась від чекання!
;
Павло писав, що смерть - то надбання,
Хотілося б на небо, тільки рано,
Так мало ще зробила для Христа,
А шлях неначе схований туманом.
;
Дай сили мені, Господи, дійти
До неба не безплідною, пустою,
А снопики до Тебе принести
І світлом панувати над пітьмою.
;
Даруй мені відваги, віри, сил
Любові і надії не згасити,
Не дано на землі людині крил,
Та літати ми можемо навчитись!