тишина

Гелена Смилянская
зопріле листя,
як зів'ялі почуття,
прибрала начисто трухлявість ту з душі,
лиш спокій вже ґаздує,
тишина,
пташки співають справжньої любові
на місті тої
підлості сміття

18,38
10,6,19

art: Solly Smook