стрiча Лемберг

Гелена Смилянская
кави філіжанками стрічає Лемберг,
столітні камені туляться одні до одного,
як ми з тобою, роками,
застигло майже нерухоме повітря,
спеку перебирає в долонях
жарке місто,
вулиці кличуть до себе,
а ми чекаємо прохолоди від сутінків,

червень господарює

18,51
10,6,19